Cross trainingen

Ook dit jaar organiseert Stal Maarse 3 cross trainingen. Deze zullen dit jaar plaatsvinden op 5 en 6 jan - 2 en 3 feb en de laatste training op 2 en 3 mrt. De week erna zal de wedstrijd plaatsvinden op het buitenterrein van De Beemster ruiters op 9 en 10 maart.

We organiseren 6 keer een cross training om ruiters en paarden/ponies de gelegenheid te geven kennis te maken met de eventing sport, kennis te maken met cross hindernissen, hoe rij je op de hindernissen aan, welk tempo, wat doet mijn pony/paard.

Je rijdt in een klein groepje olv John Maarse alle hindernissen en daarna rijden je 2x het hele cross parcours. Ook dan geeft John begeleiding alleen al om te zorgen dat je de juiste weg neemt tempo kan belangrijk zijn en hoe je houding en zit is voor, op en na de hindernis.

De oefencross is voor alle niveau's, zowel voor ponies als paarden. Het is zeker om veel te leren maar ook om heel veel plezier te hebben zowel voor ruiter/amazone als ook de ponies en paarden komen heeel blij de baan uit!

We vragen daarom ook wat jullie doen met rijden om je in een groepje te plaatsen wat bij jullie niveau past.

Inschrijven kan vanaf 1 december voor 5 en 6 januari met onderstaande informatie naar inschrijven@stalmaarse.nl

Naam ruiter:
Naam paard/Pony+cat:
Niveau/ ervaring (springen/cross):
Voorkeur dag:

2 en 3 februari kan ingeschreven worden vanaf 1 januari
2 en 3 maart kan ingeschreven worden vanaf 1 februari